Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Οι Σπιρτούληδες νικητές στο 2ο Κυνήγι Παραλίας


Η Ομάδα Άνω Κάτω Τελεία με τη συμβολή της Οργανωτικής Επιτροπής των Ομάδων Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, διοργάνωσαν το 2ο Κυνήγι Παραλίας το Σάββατο 21 Ιουλίου στην Δημοτική Πλαζ ΑΚΤΗ στον Καρτερό, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.


Στο 2ο Κυνήγι Παραλίας συμμετείχαν πάνω από 60 Ομάδες, βάζοντας τις βάσεις για να καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις της πόλης. Το Κυνήγι Παραλίας περιελάμβανε 5 κλασικούς γρίφους, αλλά και 4 ανταγωνιστικά παιχνίδια στην άμμο και στη θάλασσα με τη συμμετοχή όλων των ομάδων και 2 έξτρα παιχνίδια για όσες ομάδες ήθελαν επιπλέον βοήθεια στους γρίφους. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, και νικήτρια τελικά αναδείχτηκε η ομάδα “Σπιρτούληδες” λύνοντας στο νήμα τον ανατρεπτικό τελικό γρίφο. Αμέσως μετά την ανάδειξη του νικητή ακολούθησε Beach Party όλων των ομάδων του Κυνηγιού, ανανεώνοντας το ραντεβού του για το 11ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα.

Φωτογραφικό υλικό και σχόλια των ομάδων έχουν αρχίσει να αναρτώνται στο διαδίκτυο: Στο Facebook (στην εκδήλωση: “2ο Κυνήγι Παραλίας”, στη σελίδα “Τα Νέα των Ομάδων του Κ.Κ.Θ. Ηρακλείου”, στο προφίλ www.facebook.com/anokato.info) και στο www.twitter.com/AnoKatoTeleia.

Χρυσός Χορηγός του 2ου Κυνηγιού Παραλίας ήταν τα κρητικά αναψυκτικά “ΦΗΜΗ” και χορηγοί τα καταστήματα “MULTIRAMA” και το ΚΤΕΟ Κρήτης, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν όλα τα ΜΜΕ του Ηρακλείου.

Facebook Twitter Delicious Digg Stumbleupon Favorites More